Eventgoose App
Waar vind ik evenementen uit het verleden

Hoe wissel ik tussen actieve evenementen en afgeronde evenementen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik mijn evenementen in het archief bekijken?

Wanneer u een evenement heeft afgerond, wordt het evenement naar het archief verplaatst. U kunt de filterinstellingen van de app aanpassen om uw actieve evenementen in te zien, of uw gearchiveerde evenementen.

Stappen om evenementen in het archief te bekijken

Stap 1 Klik op het incoontje in de rechterbovenhoek van uw scherm.

Stap 2 Klik op "geachiveerd"

Stap 3 Klik op "opslaan"

Nadat u de filterinstellingen heeft gewijzigd, ziet u ofwel uw actieve evenementen ofwel uw gearchiveerde evenementen in de app.

Wat is het verschil tussen actief en geachiveerd?

Als u uw evenementen filtert met de status "actief", bekijkt u al uw aankomende evenementen. Met de status "geachiveerd" bekijkt u al uw voorgaande evenementen.

Nadat u wisselt tussen de verschillende overzichten dient u op opslaan te klikken.