Prijslijst scannen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je apparatuur of een scan manager nodig voor de toegangscontrole van je evenement dan kun je deze inhuren via Eventgoose. Onze experts kunnen adviseren over het juiste pakket om jouw toegangscontrole soepel te laten verlopen. Neem hiervoor contact op via de messenger in het systeem.

Wat doet een scan-manager?
De scan-manager is verantwoordelijk voor de installatie van zowel de software als de hardware die nodig is voor de toegangscontrole. Indien nodig begeleidt de scan-manager ook de scan medewerkers ter plaatse, helpt bezoekers die problemen hebben met tickets en biedt technische ondersteuning.

Prijslijst

Scan-manager

€55,- per uur (excl. btw)

Zebra TC26 handheld scanner

€90 per dag, per device (excl. btw)