Evenementen
Korte video's met instructie tekst
Voeg mail momenten toe om een herinnering te sturen van het evenement
Voeg mail momenten toe om een herinnering te sturen van het evenement
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • Klik op evenementen in het hoofdmenu

• Klik op de button INSTELLINGEN van het evenement dat je gaat aanpassen

• Klik op MAILMOMENTEN in het extra menu

• Voeg hier een datum toe

• Vergeet niet op te slaan

De klant krijg op dit tijdstip een herinnerings mail met daarin het e-ticket. Verstuur deze mail bijvoorbeeld een dag voor het evenement, zodat iedereen de mail bovenaan de inbox heeft staan als ze deze proberen te zoeken.