Het kopiëren van evenementen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een soortgelijk evenement wilt organiseren, kan het handig zijn om een eerder georganiseerd evenement te kopiëren. Wanneer je het evenement kopieert worden ook alle tickets en instellingen gekopieerd. Tijdens het kopiëren geef je de nieuwe start datum op. Je kan de datum van het evenement altijd nog aanpassen via de instellingen.

Instructies

• Klik op evenementen in het hoofdmenu

• Klik op de oranje button rechts bovenin (nieuw evenement)

• Klik op kopieer evenement

• Selecteer het evenement dat je wilt kopiëren en geef deze een naam

• Heeft de nieuwe startdatum op.

• Klik op kopiëren

Gefeliciteerd! Jouw evenement is succesvol gekopieerd.