Verkoopkanalen
Korte instructie video's
Een verkoopkanaal embedden op je eigen website
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Embed je verkoopkanaal op je eigen website. Het is mogelijk om 1 verkoopkanaal met 1 evenement per pagina op je website te embedden.

• Klik in het hoofdmenu op VERKOOPKANALEN

• Klik op het tandwiel icoon om de instellingen van het verkoopkanaal te openen

• Scroll naar onder en klik in het sub menu op VERKOOPKANAAL EMBEDDEN

• Selecteer het evenement waarvan je de verkoop wil embedden op je eigen website

• Plaats de embed code onderin de footer of pagina van de website

• Plaats vervolgens een knop op je website met de class "shop-trigger" zodat het verkoopkanaal geopend kan worden. Je mag de knop ook vervangen door een andere knop in de huisstijl van de website, zolang de class "shop-trigger" maar aanwezig is