Hoe zie ik welke dag en tijdslot mijn bezoeker heeft geboekt
Hoe zie ik welke dag en tijdslot mijn bezoeker heeft geboekt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het systeem heb je verschillende mogelijkheden om te zien welke dag en welk tijdslot een bezoeker heeft geboekt.

Monitorscherm

In het monitorscherm van je evenement vind je een overzicht van het totaal aantal tickets verkocht per tijdslot.

Orderoverzicht
In het orderoverzicht kun je filteren op geldigheidsdatum, in het overzicht zie je vervolgens voor welke dag en welk tijdslot de order is geboekt.

Tip: je kan zoeken in het order overzicht op naam, e-mail adres of order ID. Wanneer je op de order ID klikt kom je in het order detail scherm waar je ook het tijdslot kan zien.

Exporteren evenement
Wanneer je het evenement exporteert via het monitor scherm krijg je een excel op ticket niveau met, naast de klant data, ook de dagen en tijdsloten waarvoor de tickets zijn geboekt.

Evenement exporteren naar een Excel bestand en export downloaden