Overig
Kickback servicekosten aanpassen van je organisatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om extra servicekosten te rekenen aan de kaartkoper. Dit doe je door de kickback servicekosten van je organisatie aan te passen.

• Klik linksonderin op het tandwiel en open: ‘Organisatie instellingen’.

• Klik op de oranje button rechtsbovenin: (Je organisatienaam) aanpassen

• Ga naar Servicekosten

• Vink de checkbox Cashback servicekosten aan en vul het bedrag in dat je toe wilt voegen. Deze kosten worden per ticket doorgerekend aan de kaartkoper.

• Vergeet niet op Opslaan te klikken