FAQ
Alles over de instellingen van servicekosten

servicekosten voor eigen rekening nemen en kickback servicekosten aanpassen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel beschrijft welke instellingen je kan wijzigen met betrekking tot servicekosten. Wanneer je servicekosten instellingen aanpast wordt dit direct actief voor je verkoop.

Mogelijkheden:

Opmerkingen:

• Het is niet mogelijk om de servicekosten op ticket niveau aan te passen.

• Eventgoose servicekosten + Kickback servicekosten dient minimaal €1,- te zijn. Verhogen is wel mogelijk.

1. Servicekosten voor eigen rekening nemen voor alle evenementen binnen je organisatie

• Klik links onderin op het tandwiel en open: ‘Organisatie instellingen’.

• Klik op de oranje button rechts bovenin: (Je organisatienaam) aanpassen

• Ga naar Servicekosten

• Activeer Afgesproken kosten voor eigen rekening nemen door deze aan te vinken.

• Let op: Je gaat de afgesproken servicekosten voor eigen rekening nemen. Deze worden achteraf in rekening gebracht of verrekend. De eventueel ingestelde Kickback servicekosten komen hiermee te vervallen.

• Klik op aanpassen.

2. Servicekosten voor eigen rekening nemen voor een enkel evenement binnen je organisatie

Wil je voor een enkel evenement binnen je organisatie de servicekosten voor eigen rekening nemen? Ga dan naar de servicekosten instellingen van het evenement.

• Klik op de instellingen van het evenement waarvoor je de servicekosten voor eigen rekening wil nemen.

• Ga naar Servicekosten

• Activeer Afgesproken kosten voor eigen rekening nemen door deze aan te vinken.

• Let op: Je gaat de afgesproken servicekosten voor eigen rekening nemen. Deze worden achteraf in rekening gebracht of verrekend. De eventueel ingestelde Kickback servicekosten komen hiermee te vervallen.

• Klik op aanpassen.

3. Kickback servicekosten aanpassen voor een enkel evenement binnen je organisatie

• Klik links op Evenementen.

• Klik op de instellingen van het evenement waar je de servicekosten van wil aanpassen.

• Klink in het menu wat naar voren komt op servicekosten.

• Pas in het scherm de kickback servicekosten aan.

4. Kickback servicekosten aanpassen voor alle evenementen binnen je organisatie

• Klik linksonderin op het tandwiel en open: ‘Organisatie instellingen’.

• Klik op de oranje button rechtsbovenin: (Je organisatienaam) aanpassen

• Ga naar Servicekosten

• Vink de checkbox Cashback servicekosten aan en vul het bedrag in dat je toe wilt voegen. Deze kosten worden per ticket doorgerekend aan de kaartkoper.

• Vergeet niet op Opslaan te klikken