FAQ
Teamleden toegang geven tot je organisatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werk je met meerdere mensen aan het evenement, dan kun je je collega’s (eventueel beperkt) toegang geven tot je organisatie.

• Klik linksonderin op het tandwiel en open: ‘Organisatie instellingen’.

• Klik op de oranje button rechtsbovenin: (Je organisatienaam) aanpassen

• Ga in het extra menu naar TEAM

• Klik op uitnodigen

• VUl het emailadres in en selecteer een gewenste rol

• Klik nogmaals op uitnodigen en de uitnodiging wordt verstuurd. Je collega ontvangt automatisch een email waarin hij/zij wordt gevraagd een account aan te maken.