Verkoopkanalen
Algemeen
Je verkoopkanaal naar eigen wens inrichten

Bepaal wat bezoekers zien op je verkoopkanaal zoals de volgorde van tickets, afbeelding, video en tekst

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je tickets in de juiste volgorde

Het is mogelijk om zelf de volgorde van je tickets te bepalen zoals bezoekers deze zien tijdens het bestellen. Je kan ticket ook indelen in categorieën om meer overzicht te creëren. Bijvoorbeeld de dagen van je evenement of leden en niet leden tickets.

Voorbeeld met categorieën

Instructie

Media en informatie

De afbeelding, video en informatie die zichtbaar is voor bezoekers wordt opgehaald uit de instellingen van je evenement. Deze kun je dan ook aanpassen door de instellingen van je evenement te wijzigen.

Heb je meerdere evenementen aan je verkoopkanaal gekoppeld? Dan kun je via de instellingen van je verkoopkanaal een algemene banner toevoegen aan de overzichtspagina.

Kleuren en css

Via de instellingen van het verkoopkanaal kun je de primaire kleur van je verkoopkanaal aanpassen naar een kleur die past bij je eigen huisstijl. De buttons en gekleurde teksten veranderen dan naar je eigen stijl.

Wil je wat meer geavanceerde styling dan kun je de styling van je verkoopkanaal aanpassen via css

De styling van je verkoopkanaal aanpassen via css

Juridische documenten

Je kunt in het verkoopproces je eigen algemene voorwaarden en privacy verklaring tonen. Kaartkopers zijn dan verplicht om hier mee akkoord te gaan voordat ze een ticket kunnen bestellen. Je dient de bestanden eerst te uploaden via de organisatie instellingen. Later kun je ze koppelen aan een evenement.