Mollie Connect
Betaalmethoden activeren in je Mollie account

Controleer of je betalingen kan ontvangen op je eigen Mollie rekening

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voordat je betalingen op je Mollie rekening kunt ontvangen, moet Mollie je betaalmethoden goedkeuren.

Zodra een betaalmethode is goedgekeurd, ontvang je hierover bericht van Mollie. Daarnaast krijgt deze een blauw vinkje in je Mollie Dashboard. Controleer dit voordat je Mollie koppelt aan Eventgoose.

Status controleren en extra betaalmethoden activeren in Mollie

Ga naar je Mollie Dashboard en klik linksboven op de naam van je organisatie.

1. Ga naar Organisatie instellingen > Betaalmethoden.

2. Activeer een betaalmethode door op de knop te klikken.

• Klik nogmaals op de knop om de betaalmethode te deactiveren.

Klik op onderstaande links voor specifieke instructies om de volgende betaalmethoden te activeren:

Hoe activeer ik Apple Pay?
Hoe activeer ik Credit Card?
Hoe activeer ik PayPal?

Houd er rekening mee dat het activeren van extra betaalmethoden door Mollie wordt beoordeeld en drie werkdagen kan duren.

Beschikbare betaalmethoden

Eventgoose biedt momenteel ondersteuning voor verschillende betaalmethoden wanneer je Mollie Connect gebruikt. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare betaalmethoden.

1. iDEAL

• iDEAL is een veelgebruikte betaalmethode in Nederland, waarmee klanten veilig en direct vanuit hun bankrekening kunnen betalen.

2. Bancontact

• Bancontact is een populaire betaalmethode in België en biedt klanten de mogelijkheid om eenvoudig en veilig online te betalen via hun bankrekening.

3. PayPal

• PayPal is een internationaal erkende online betaalmethode die klanten in staat stelt om te betalen met hun PayPal-account of gekoppelde creditcard.

4. Creditcard

• Eventgoose ondersteunt betalingen via creditcards, waardoor klanten gemakkelijk kunnen betalen met hun Visa, MasterCard, American Express of andere ondersteunde creditcards.

5. Apple Pay

• Met Apple Pay kunnen gebruikers van Apple-apparaten eenvoudig en veilig betalingen doen via hun gekoppelde kaarten.

Extra betaalmethoden toevoegen aan je verkoopkanaal

Via de instellingen van je verkoopkanaal kun je eenvoudig de gewenste betaalmethoden toevoegen of verwijderen. In onderstaand artikel laten we je zien hoe je dit kunt doen en welke stappen je moet volgen om de betaalmethoden te configureren voor een soepele betaalervaring voor je klanten.

Betaalmethoden van een verkoopkanaal toevoegen of verwijderen

Suggesties voor nieuwe betaalmethoden

We waarderen feedback van onze gebruikers, dus als je suggesties hebt voor het toevoegen van nieuwe betaalmethoden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze supportafdeling of je contactpersoon. We streven ernaar om onze diensten voortdurend te verbeteren en te voldoen aan de behoeften van onze klanten.