Mollie Connect
Koppel je Mollie account aan Eventgoose

Stapsgewijze handleiding voor het koppelen van je Mollie account

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Eventgoose kun je je eigen Mollie-rekening koppelen zodat je betalingen direct op je eigen Mollie-rekening kunt ontvangen. Hier vind je de stappen die je moet volgen om je Mollie account aan je Eventgoose organisatie te koppelen.

Let op: voordat je betalingen op je Mollie rekening kunt ontvangen, moet Mollie je betaalmethoden goedkeuren. In dit artikel vind je meer informatie.

1. Klik links onderin op het tandwiel en vervolgens organisatie instellingen

2. Ga in het submenu naar Mollie Connect

3. Klik op 'Connect via Mollie'

4. Log in op je Mollie account, in het geval dat je nog niet bent ingelogd.

5. Klik op verbinden.

Zodra je een actief Mollie account hebt kun je direct betalingen ontvangen op je eigen Mollie rekening.