Eventgoose App
Een meekijker uitnodigen

Deel het dashboard van je evenement zodat anderen de kaartverkoop kunnen volgen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Herkenbaar? Personen buiten je organisatie die willen meekijken met de kaartverkoop. Stop met het versturen van wekelijkse updates en zorg ervoor dat zij real-time toegang krijgen tot de statistieken van je evenement.

💡 Met de meekijkerfunctie deel je het dashboard van je evenement, zodat personen die jij toegang geeft, deze in hun eigen Eventgoose app afgeschermd kunnen bekijken.

Volg eenvoudig onderstaande stappen om meekijkers uit te nodigen voor je evenement:ment:

Stap 1: Selecteer het evenement waarvoor u een meekijker wilt uitnodigen.

Stap 2: Klik op de drie verticale streepjes rechts onderin het scherm.

Stap 3: Klik op "Meekijker Overzicht".

Stap 4: Gebruik het "+" symbool om meekijker(s) aan uw evenement toe te voegen.

Stap 5: Voer de naam en gegevens in van de meekijker en klik verder.

Stap 6: U kunt zelf bepalen hoe u de uitnodiging wilt versturen, zoals e-mail of Whatsapp.