Scan statistieken bekijken

Het verloop van de toegangscontrole volgen met de Eventgoose app

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als admin heb je real-time inzicht in de scan statistieken, als extra scanner heb je deze toegang niet. Hier volg je eenvoudig het verloop van de toegangscontrole. Je ziet hoeveel bezoekers je nog kan verwachten en hoeveel tickets er al zijn gescand. Je kan de scan statistieken zowel tijdens het evenement als na afloop bekijken.

Instructies

Er zijn vijf stappen die nodig zijn om toegang te krijgen tot de statistieken van een evenement:

Stap 1 Klik op het evenement waarvan je de statistieken wilt bekijken

Stap 2 Klik op "scanomgeving"

Stap 3 Selecteer van welke dag je de statistieken wilt zien en van welke tickets.

Stap 4 Klik op de drie verticale streepjes rechts onderin

Stap 5 Klik op "statistieken"