Scannen met meerdere smartphones

Extra scanners toevoegen en beheren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Iedereen met de nieuwe EventGoose app kan deze gebruiken als scanner voor je evenement. Met de scanners beheren functie kun je medewerkers met een smartphone mee laten scannen. Bijvoorbeeld wanneer je meerdere toegangscontrole punten hebt of snel wil opschalen bij drukte aan de entree tijdens het evenement. Data is geanonimiseerd en niet inzichtelijk voor deze scanners

Hoe werkt het?

Als beheerder van je organisatie genereer gemakkelijk een koppelcode via de scan omgeving in je app. Deze code gebruikt een medewerker om in te loggen als scanner in de EvenGoose app op een andere smartphone. Deze is nu gekoppeld aan je scanomgeving en kan tickets van je evenement scannen.

1. Voeg scanners toe en genereer een koppelcode

2. Deel de code met een medewerker met de EventGoose app

3. Gebruik de koppelcode om in te loggen als scanner

Koppelcode genereren via scanners beheren functie

Stap 1: Klik op het evenement waarvoor je scanners wilt toevoegen.
Stap 2: Klik op "scannen" en selecteer welke tickets gescand mogen worden.
Stap 3: Wanneer je de scan omgeving hebt geopend, klik je op het menu rechts onderin (drie verticale streepjes)

Stap 4: Klik op scanners beheren en voeg met plusje "+" subscanners toe.

Stap 5: Voer de gegevens van de scanner in. Geef ook aan of de scanner handmatig mag scannen. (met deze functie kan de scanner zoeken op klant gegevens).

Stap 6: Download en open op de smartphone van de extra scanner de Eventgoose app

Stap 7: Klik op "ik ben een subscanner" en voer de koppel code in.

Zodra de koppelcode is ingevoerd is de scanner klaar om tickets te scannen.

Aanmelden als subscanner

Om in te loggen als subscanner, is het cruciaal dat de beheerder van de organisatie je registreert als subscanner, zoals hierboven beschreven staat.

Stap 1: Download de Eventgoose app via ​Apple App store of Google Play store

Stap 2: Open de app en klik op "Ik ben een subscanner".

Stap 3: Voer de koppelcode in die op het scherm staat van de beheerder.

Na het inloggen kun je direct beginnen met het scannen van tickets.