Pro tips & tricks voor een soepele toegangscontrole
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Toegangscontrole checklist

1. Download de Eventgoose App op je smartphone.

2. Vanaf 7 dagen voor je evenement staat de scan omgeving voor je klaar en kun je deze openen.

3. Stuur jezelf een gastenlijst ticket vanuit het systeem en scan deze als test. Op deze manier heb je het volledige scan proces een keer helemaal doorlopen op een rustig moment.

4. Open een uur voor evenement alvast de scan omgeving in de Eventgoose app en zorg dat er verbinding is met internet zodat ook de laatste verkopen alvast worden gesynchroniseerd.

Zet een troubleshooter in

Het kan handig zijn een tweede medewerker in te zetten als troubleshooter. Deze kan bezoekers opvangen waarbij het scannen niet lukt doordat een bezoeker bijvoorbeeld zijn ticket is vergeten. Op deze manier kan de scanmedewerker door met het scannen van tickets zodat er geen oponthoud ontstaat bij de entree. De tweede medewerker gebruikt dan een tweede mobiel of tablet om de handelingen uit te voeren.

Let op: zorg dat de troubleshooter beheerder is van je organisatie in Eventgoose zodat deze met dit account volledige rechten heeft in de scan omgeving van de Eventgoose app.

Meerdere toegangscontrole punten

Als je drukte verwacht is het ook mogelijk meerdere toegangs controlepunten in te richten. Met de scanners beheren functie kun je medewerkers met een smartphone mee laten scannen. Data is geanonimiseerd en niet inzichtelijk voor deze scanners.