Enkel ticket binnen een order omboeken naar andere dag en tijdslot
Enkel ticket binnen een order omboeken naar andere dag en tijdslot
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • Klik links in het hoofdmenu op ORDEROVERZICHT.

• Zoek naar de order waarvan je de klantgegevens aan wilt passen.

• Open de order door op het order-id te klikken.

• Scroll naar beneden.

• Klik nu op de grijze KALENDER van het ticket waar je de datum aan wilt passen.

• Kies een andere datum klik op OPSLAAN.

Tip: Wanneer je de datum en tijd van de order hebt veranderd moet je de eerst tickets opnieuw genereren en vervolgens de bevestigingsmail opnieuw versturen. Op die manier krijgt de klant de tickets opnieuw met daarop ook de nieuwe dag en het nieuwe tijdslot.