Overig
Een factuur meesturen met de bevestigingsmail
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het systeem biedt de mogelijkheid om een 21% btw factuur mee te sturen met de bevestigingsmail. De factuur wordt dan als pdf in de bijlage meegestuurd. Je organisatie dient hiervoor aangemeld te zijn bij het beta programma, neem hiervoor contact op met ons support team.

1. Ga naar de organisatie-instellingen door bovenaan op de naam van de organisatie naast "organisatie overzicht" te klikken.

2. Klik op "Factuurgegevens" en vervolgens op "Nieuw". Hier kun je de factuurgegevens koppelen en opslaan.

3. Ga naar "Evenementen". Selecteer de instellingen van je evenement.

4. Ga naar "Juridische documenten en facturatiegegevens" en koppel daar de factuurgegevens.

5. Ga naar "Verkoopkanalen" -> "Instellingen" en schakel facturatie in voor dit verkoopkanaal.

Als je de bovenstaande stappen volgt, zal het systeem automatisch de facturatie regelen voor toekomstige bestellingen.

Stap 1

Stap 2

Stap 3