FAQ
Contact gegevens voor bezoekers toevoegen

Voeg contactgegevens toe waarop bezoekers je kunnen bereiken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met deze functie kun je contactgegevens achterlaten voor je bezoekers. Zij kunnen deze gebruiken om je te bereiken wanneer er vragen zijn over het evenement of de bestelling. De contactinformatie wordt getoond in de bevestigingsmail en gastenlijst mail. Daarnaast kan een bezoeker deze opvragen via de chatbot op onze website.

Gegevens toevoegen

Ga naar de instellingen van je organisatie om de gegevens toe te voegen. Het is niet verplicht beide velden in te vullen, je kan bijvoorbeeld ook alleen een e-mailadres instellen.

Contact gegevens in de bevestigingsmail
De contactgegevens worden onderin de bevestigingsmail getoond. Deze mail ontvangt een bezoeker na aankoop van de tickets.

Contactgegevens in de gastenlijst mail

Wanneer je een uitnodiging stuurt via de gastenlijst functie ontvangt de genodigde een mail met tickets. De contact gegevens worden onderin deze mail weergegeven.

Contactgegevens in chatbot

Een bezoeker kan je contact gegevens opvragen via de chatbot op onze website. Bijvoorbeeld wanneer er een vraag is over je evenement. Op basis van het unieke order ID kan de bot de juiste contact gegevens tonen.