Alles dat je moet weten
Hoe kun je ons support team toegang geven tot je organisatie?
Hoe kun je ons support team toegang geven tot je organisatie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de beste service te kunnen bieden, kan het soms nodig zijn om ons support team tijdelijk toegang te geven tot je organisatie. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om de configuratie van je evenement te checken voordat je begint met verkopen, of om betere ondersteuning te bieden bij het oplossen van vragen of problemen.

Hoe verleen je toegang tot het support team?

Het verlenen van toegang tot het support team is gemakkelijk en kan worden gedaan door de volgende stappen te volgen:

1. Klik linksonder op je organisatienaam of organisatie-instellingen via het tandwieltje.

2. Ga naar het menu 'Team'.

3. Activeer toegang voor support.

Wat betekent het als het support team toegang heeft tot mijn organisatie?

Zodra het support team toegang heeft tot de organisatie, hebben ze 48 uur lang dezelfde toegang tot de organisatie als een administrator. Dit betekent dat ze alle acties kunnen uitvoeren die nodig zijn om de best mogelijke service te bieden.

Het support team zal echter nooit zonder toestemming instellingen aanpassen. Daarnaast kan het support team geen financiële gegevens aanpassen. Dat kan enkel gedaan worden door de persoon die geregistreerd staat als eigenaar van de organisatie.