Zoeken & handmatig scannen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze handige zoekfunctie maakt het mogelijk om handmatig tickets en orders op te zoeken en in te scannen. Bijvoorbeeld wanneer bezoekers aan de ingang de tickets niet bij zich hebben. Daarnaast kun je per ticket de scan details bekijken. Het zoeken werkt zowel online als offline.

1. Wanneer je de scan omgeving hebt geopend ga je naar het menu rechts onderin

2. Klik op handmatig scannen

3. Zoek een order of ticket door de zoeken op naam, e-mail, barcode of order ID

4. Tik op het resultaat om deze te openen

5. Tik op een ticket om details te bekijken en deze handmatig in of uit te checken