Smartphone vereisten voor toegangscontrole met de app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je gebruik wilt maken van onze app voor toegangscontrole, is het belangrijk om te weten dat niet alle smartphones geschikt zijn. Om ervoor te zorgen dat je de app optimaal kunt gebruiken, raden we aan om te werken met recente Apple of Android smartphones.

1. Gebruik bij voorkeur recente modellen iPhone of Android smartphones

2. Minimaal Android 5 of iOS 11 versies zijn vereist.

3. De smartphone moet beschikken over een werkende camera

De app wordt ondersteund op smartphones met minimaal Android 5 of iOS 11 versies. Dit betekent dat je smartphone minimaal deze versies moet hebben om de app te kunnen downloaden en gebruiken. Wanneer je een oudere versie van Android of iOS hebt, is het helaas niet mogelijk om de app te gebruiken.

Naast de juiste versie van het besturingssysteem, is het ook belangrijk dat je smartphone beschikt over een werkende camera. De app maakt namelijk gebruik van QR codes om toegang te verlenen. Om deze codes te kunnen scannen, is een werkende camera nodig. Zorg er daarom voor dat je camera goed functioneert en dat je deze toegang geeft tot de app.

Wanneer je smartphone voldoet aan deze vereisten, kun je zonder problemen gebruik maken van onze app voor toegangscontrole. Mocht je toch nog tegen problemen aanlopen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!