Alles over het terugbetalen van orders

Een complete order terugstorten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan het aankoopbedrag van de complete order terugstorten aan de bezoeker. Dit kan tot 2 dagen na afloop van je evenement. Het is niet mogelijk om losse tickets binnen een order te refunden.

Met deze actie worden alle tickets van de order geannuleerd en zijn dan niet meer geldig bij de toegangscontrole Het bedrag wordt zonder Eventgoose en kickback servicekosten teruggestort. De bezoeker ontvangt de betaling op de rekening waarmee de order is betaald.

De kosten voor een refund bedragen € 0,25 (excl btw) per ticket. Deze worden achteraf in rekening gebracht aan de organisatie.

Evenement is al afgelopen

Neem contact op met support wanneer je orders wil terugbetalen van een evenement dat al is afgelopen. Contact opnemen kan via de chat in het systeem.

Status terugbetaald en details

Een order krijgt de status terugbetaald in het orderoverzicht wanneer de terugbetaling succesvol is verwerkt. Wanneer je op het order ID klikt vind je de details van de terugbetaling zoals de datum en het bedrag.

Instructies order terugbetalen:

• Klik links in het hoofdmenu op ORDEROVERZICHT

• Zoek naar de order op naam, e-mail of Order ID

• Open de order door op het order-id te klikken

• Klik in het rechter menu TERUGSTORTEN

• Geef een reden van refund en klik op REFUNDEN

Het complete evenement terugbetalen

Wil je alle bezoekers terugbetalen dan kunnen wij dit voor je doen. Neem dan contact op met onze ticketing experts via de chat in het systeem. Vermeld hierbij dan de naam en datum van je evenement.

Let op: zorg dat je ben ingelogd met het account waarmee de organisatie is aangemaakt in het systeem, deze staat namelijk geregistreerd als eigenaar.

Ticket(s) ongeldig maken in het orderoverzicht

Het systeem biedt de mogelijkheid om tickets ongeldig te maken zonder deze terug te betalen aan de bezoeker. Dit doe je op de order detail pagina via het order overzicht.
Je hebt de keuze om de gehele bestelling ongeldig te maken of alleen een enkel ticket.