Ticket(s) ongeldig maken in het orderoverzicht

Tickets ongeldig maken zonder terug te betalen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het systeem biedt de mogelijkheid om tickets ongeldig te maken zonder deze terug te betalen aan de bezoeker. Dit doe je op de order detail pagina via het order overzicht.
Je hebt de keuze om de gehele bestelling ongeldig te maken of alleen een enkel ticket.

De complete order ongeldig maken

Om de volledige order ongeldig te maken, volg je deze stappen:

1. Ga naar het orderoverzicht.

2. Zoek de order op naam, e-mailadres of order-id.

3. Open de order door op het order-id te klikken.

4. Aan de rechterkant vind je de knop ‘Tickets ongeldig maken’.

5. Bevestig door op ‘Maak ongeldig’ te klikken.

Een enkel ticket binnen een order ongeldig maken

Om een enkel ticket ongeldig te maken, volg je deze stappen:

1. Ga naar het orderoverzicht.

2. Zoek de order op naam, e-mail of order-id.

3. Open de order door op het order-id te klikken.

4. Onderaan bij tickets vind je een actiemenu.

5. Klik in het actiemenu op ‘Ongeldig maken’ zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.