De status van een order in het order overzicht

De verschillende statussen van een order

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een order in het overzicht kent verschillende statussen, hieronder vind je een voorbeeld van de deze statussen en overzicht met betekenis hiervan. Wanneer je op het order ID klikt kom je op de detail pagina van de order voor meer informatie.

Status

Betekenis

Verwerken

Bezoeker is bezig om de bestelling te plaatsen. De bestelling wordt na 10 min automatisch beëindigd wanneer deze niet wordt afgerond.

Niet afgerond

De bestelling is niet afgerond. De reden hiervan vind je in het detail scherm wanneer je op de order klikt.

Betaald

De betaling is succesvol afgerond

Terugbetaald

De order is terugbetaald door een admin van je organisatie

Verstuurd

Uitnodigingsmail met ticket(s) in bijlage verstuurd via gastenlijst

Uitgenodigd

Uitnodigingsmail via gastenlijst die nog geaccepteerd moet worden

Geaccepteerd

Geaccepteerde gastenlijst uitnodiging

Geannuleerd

De gastenlijst uitnodiging is geannuleerd door een admin van je organisatie

Ticketswap

Een bezoeker een ticket van je evenement verkocht via Ticketswap. Dit is de order van de koper van het ticket.