Scan geluiden configureren

Hoe activeer ik scangeluiden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn scan geluiden?

Scan geluiden zijn verschillende geluiden die worden uitgevoerd om te controleren of een ticket geldig is of niet. Deze mogelijkheid is handig om de visuele controle die de app weergeeft te ondersteunen met geluid. Bijvoorbeeld wanneer het druk is aan de entree.

Instructies

Voor het aanpassen van de instellingen voor het scangeluid volg je de volgende stappen:

Stap 1 Wanneer je de scan omgeving hebt geopend ga je naar het menu rechts onderin

Stap 2 Klik op instellingen

Stap 3 Klik op scan instellingen

Stap 4 Klik op "scan geluid"

Stap 5 Kies het gewenste scan geluid