Quick start guide: starten met scannen

Het instellen van de scan omgeving

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het openen van de scan-omgeving van je Eventgoose app kan eenvoudig gedaan worden en is in enkele stappen voltooid. Vanaf 7 dagen voor je evenement staat de scan omgeving voor je klaar en kun je deze openen.

Download:
Apple App store
Google Play store

Instructies

1. Klik op het evenement waarvoor je de scan omgeving wil openen in jouw evenementen overzicht

2. Klik op scan omgeving

3. Kies de dag van het evenement dat je wil gaan scannen

4. Selecteer welke tickets je wil gaan door ze aan of uit te zetten

5. Je bent nu klaar om te scannen. De app gebruikt de camera van je smartphone om tickets op geldigheid te controleren en herkent automatisch een QR-code op tickets.

Met deze stappen ben je klaar om te beginnen met het scannen voor je evenement. Als je nog vragen of twijfels hebt, neem dan gerust contact met ons op. Ons team helpt je graag met al je vragen.