Ticket eenvoudig aanmaken
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • Klik in het hoofdmenu op TICKETS

• Klik aan de rechterzijde op de oranje button NIEUW TICKET

• Kies voor EENVOUDIG

• Geef je ticket een duidelijke naam voor de kaartkoper

• Selecteer het evenement waarvoor het ticket geldig is

• Selecteer vervolgens de dag of dagen waarop het ticket geldig is door op de datum in kalender te klikken.

• Let op: Wanneer een ticket eenmaal gescand is, kan deze de andere dag niet meer gescand worden

• Vul de ticketprijs in, dit is de prijs exclusief servicekosten

• Vul de capaciteit in. De capaciteit staat voor het maximale aantal dat je van dit ticket kunt verkopen.

• Gaat het om een geavanceerd evenement dat hoef je geen capaciteit in te vullen. Het systeem kijkt dan naar de ingestelde dagcapaciteit of capaciteit van het tijdslot

• Druk op afronden om het ticket aan te maken of ga terug om wijzigingen uit te voeren.

• Koppel je ticket aan een bestaand verkoopkanaal of maak een nieuw verkoopkanaal