Verwijderen scan database

Ervaar je problemen en kom je niet tot een oplossing: verwijder de scan database

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ervaar je problemen en kom je niet tot een oplossing, probeer dan eens de database te verwijderen en opnieuw op te starten.

Instructies

Hieronder vind je vijf eenvoudige stappen die je moet volgen om de scan database te verwijderen uit de Eventgoose App. Volg deze stappen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat de database correct wordt verwijderd en geen problemen veroorzaakt in de app.

Stap 1 Start de Eventgoose App op en klik op de drie verticale streepjes in de linkerbovenhoek van het scherm.

Stap 2 In het menu wat vervolgens verschijnt, selecteer "instellingen".

Stap 3 Scroll naar beneden en klik op "scan instellingen".

Stap 4 In de scan instellingen, vind en klik je op "scandatabase verwijderen".

Stap 5 Er verschijnt nu een pop-up scherm waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de scan database wilt verwijderen. Klik op "verwijderen" om de database definitief te verwijderen van jouw apparaat.

Dat is het, de scan database is nu succesvol verwijderd uit de Eventgoose App op jouw apparaat. Als je moeite hebt met het volgen van deze instructies of problemen ondervindt bij het verwijderen van de database, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor hulp.